Како да бидеш парижанка, каде и да си : љубов, стил и лоши навики

700,00 ден

Автор: Ан Берест Одри Диван Каролин де Мегре Софи Мас
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 266
Година на издавање: 2016
Оригинален наслов: How to be Parisian wherever you are : love, style, and bad habits