Месечен преглед на нови книги и автори

single-image-09

Агенда е книжевен клуб и книжарница која која го поддржува домашното книжевно творештво.

Преглед на книги
ПОПУЛАРНИ

Преглед на книги

Платформата овозможува брз преглед на книги, сортирање и лесно пребарување, како и претставување на најдобрите домашни автори.

Најдобри
ИЗБРАНИ

Најдобри

Ќе имате увид во домашната литературна критика и ќе можете да ги следите домашните книжевни настани преку нашиот календар.

Овој месец
КНИГИ

Овој месец

Поволности за редовни читатели, попусти, и членство во единствен книжевен клуб на љубители на книгата и пишаниот збор.

ТЕСТЕМОНИЈАЛИ

Оцени од нашите читатели

Партнери & спонзори