Агенда.мк

прв контент агрегатор

Фејсбук бега од Ирска за да се спаси од новите регулативи на ЕУ
Фејсбук работи на префрлање на своите административни одделенија од Ирска, со што ќе ја...
Синдикатот на Ер Франс реши да го продолжи штрајкот
И покрај понудата за покачување на платите за 5 проценти, синдикатот на францускиот авио-превозник...
ФЕД-куп: Македонските тенисерки подобри од Исланд
Македонската женска тениска репрезентација ја забележа првата победа со конечни 2:1 во групните натпревари...
Напредуваат истрагите на ЕУ против „Гугл“
Напредуваат истражувањата за тоа како „Гугл“ може да го користи својот „Андроид“ мобилен оперативен...
Фејсбук бега од Ирска за да се спаси од новите регулативи на ЕУ
Фејсбук работи на префрлање на своите административни одделенија од Ирска, со што ќе ја избегне опасноста да биде регулирана од страна на Европската унија....
Синдикатот на Ер Франс реши да го продолжи штрајкот
И покрај понудата за покачување на платите за 5 проценти, синдикатот на францускиот авио-превозник Ер Франс денеска реши да го продолжи штрајкот до мај....
ФЕД-куп: Македонските тенисерки подобри од Исланд
Македонската женска тениска репрезентација ја забележа првата победа со конечни 2:1 во групните натпревари од Третата Евро-африканска зона во ФЕД-купот. Марија Еленова ја победи...
Напредуваат истрагите на ЕУ против „Гугл“
Напредуваат истражувањата за тоа како „Гугл“ може да го користи својот „Андроид“ мобилен оперативен систем и услугата за рекламирање „АдСенс“, за да ја попречат...
Përderisa përfaqësuesja e lartë e BE-së, Frederika Mogerini ju drejtohej deputetëve në Kuvend, para Kuvendit u organizua protestë nga...