ГРАНИЦИ од д-р Хенри Клауд д-р Џон Таунсенд

број на страни: 380
димензии: 21cm x 14.8cm

600,00 ден

Да се имаат јасни граници е од суштинско значење за здрав, избалансиран начин на живот. Границата е линија на личната сопственост што ги означува оние работи за кои сме одговорни. Со други зборови, границите дефинираат кои сме, а кои не сме.