• 0 Производи - 0,00 ден
    • Нема производи во кошничката.
СЕРИЈА ЗА МАРАТОНЦИ

Кралицата ќе издржи

од ВЕСНА КИРАЏИЕВА

single-image-09

“Кралицата ќе издржи” – Дел од серијата за маратонци, со совети за исхрана, животен стил, која не учи како да стигнеме до целта.

vesna-370x470

Иако за атлетиката е важен тренингот, продготовката и менталната изджливост, за она што сум денеска исто така се многу заслужни книгите и образованието. Денеска често читам електронски, но не само на телефон. На сите нас, а особено на младите, дигиталните технологии им се многу важни и од голема корист за нивната иднина и развој на таленти“.

single-image-10
ВЕСНА КИРАЏИЕВА

/ Автор

Кралицата ќе издржи

Број на страни: 390 Димензии: 205x140 Издавачка куќа: Кооперација Година на издавање: 2021

380,00 ден

ТЕСТЕМОНИЈАЛИ

Види оцени од нашите читатели

КНИЖАРНИЦА

Може ќе ти се допаѓа

Ти се допаѓа оваа серија?

Сподели сега

од ВЕСНА КИРАЏИЕВА

Кралицата ќе издржи