Актуелно

628,00 ден

„Чуварот на ѕвездите“ – Лира Џокиќ

Број на страни: 24
Издавачка куќа: Кооперација
Година на издавање: 2022

Содржина: Сликовница и кутија со ѕвезди

На залиха

,
Сподели

“Чуварот на ѕвездите” – е инспирирана од една мала сестра, а во нејзиниот текст ќе се пронајдат сите чиј свет се врти околу две мали очиња кои кријат ѕвезди во себе и искрат љубов. Сликовницата пренесува една топла, детска приказна наменета за сите мали и големи сонувачи. Прочитајте за заеднички да го откриеме чуварот на ѕвездите ⭐️⭐️⭐️

Questions and Answers

You are not logged in

Може да ти се допаѓа…