270,00 ден

Чкртки

Автор: Румена Бужаровска
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 143
Година на издавање: 2007

На залиха

,
Сподели

Неверојатна е надареноста на Бужаровска да одбере некоја случка од секојдневниот живот, банална во својата суштина, да ја назначи за своја тема, а потоа, низ фантастична нарација, да ни каже: еве зошто ве довлечкав овде, ова сакав да ви го кажам. Драги Михајловски

Questions and Answers

You are not logged in