300,00 ден

Урнебесна физика

Автор: Светислав Пауновиќ
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 192
Година на издавање: 2016
Оригинален наслов: Urnebesna fizika

На залиха

Сподели

Ако сте од оние што по грешка ја отвориле оваа книга (ја добивте на подарок;
ви било здодевно; немате ниту една друга книга; мислевте дека во неа станува збор за љубовниот живот на германските жаби; ја грабнавте трчајќи во тоалетот),сериозно придржувајте се кон ова предупредување:

БЕГАЈТЕ!!!

УРНЕБЕСНАТА ФИЗИКА МОЖЕ ДА ВИ ГО ПОМАТИ УМОТ И ДА ВЕ НАТЕРА СОСЕМА ДА СЕ ВЉУБИТЕ ВО НЕА!

ЗА СИТЕ ОНИЕ ШТО СЕ ЛУДИ ПО ФИЗИКАТА!

И ЗА ОНИЕ ШТО ПОПРВО БИ ГО ВЛЕЧЕЛЕ КРОКОДИЛОТ ЗА ОПАШ ОТКОЛКУ ДА УЧАТ

ФИЗИКА!

Questions and Answers

You are not logged in