399,00 ден

Сликарски правци на 20 век

Автор: Лазар Трифуновиќ
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Есеи
Број на страни: 237
Година на издавање: 2009
Превод: Сафет Ахмети

На залиха

Сподели

Патување низ сликарската модерна и постмодерна на 20 век, со скопскиот Пикасо на насловната страна на книгата. Култно четиво на новите генерации љубители на уметноста.

Questions and Answers

You are not logged in