900,00 ден

Скопската тврдина Кале од праисторија до рана антика од Драги Митревски

Книгата ги содржи комплетните истражувања на калето под раководство на проф. Д-р Драги Митревски, а се однесуваат на периодот од праисторија до раната антика.

На залиха

Сподели

Книгата ги содржи комплетните истражувања на калето под раководство на проф. Д-р Драги Митревски, а се однесуваат на периодот од праисторија до раната антика.

Questions and Answers

You are not logged in