250,00 ден

Првиот универзитетски ден на мојата ќерка

Автор: Игор Станојоски
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 134
Година на издавање: 2016

На залиха

,
Сподели

Во Првиот универзитетски ден на мојата ќерка ништо не е така како што навидум изгледа (дури ни здравите јаболка на масата во болно време!); но, затоа пак, сè е беспрекорно како што беше и во Гаргара; сè е како што треба да биде во секоја одлична книга која решително ги совладува локалните сопки на патот кон универзалната, севремена и сепросторна литература. Оливера Ќорвезироска

Questions and Answers

You are not logged in