299,00 ден

Неодреден предел

Автор: Петер Штам
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 146
Година на издавање: 2008
Превод: Ива Фиданчева

На залиха

,
Сподели

Мало село северно од Поларниот круг. Со чувство дека нешто и недостасува во животот, Катерине се разделува од мажот и за прв пат патува во светот од другата страна на Поларниот круг. Ја гледа Ајфеловата кула, запознава мажи, се заљубува, се разочарува и се враќа сигурна дека онаа малку среќа што ја има и е сосемa доволна. Една жена тргнува по својата среќа.

Questions and Answers

You are not logged in