350,00 ден

На враќање

Автор: Фросина Пармаковска
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 223
Година на издавање: 2020

На залиха

,
Сподели

Пишувањето роман бара трпение и посветеност, а пишувањето добар роман бара и талент за привлечно и деликатно раскажување на приказната. Нема сомнение дека Фросина го има и едното и другото во овој нов, возбудлив спој на конкретното и универзалното, на судбинското и рационалното, на патувањето и враќањето во домот.

Елизабета Баковска

Questions and Answers

You are not logged in