199,00 ден

Интимност

Автор: Ханиф Курејши
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 122
Година на издавање: 2005
Превод: Саше Тасев

Нема на залиха

,
Сподели

Она по што читателите бездруго ќе го запомнат овој занимлив текст е неможноста да се одредат мерката и видот на интимата, зашто посакуваната и непосакуваната се две лице на исто чувство, текст, краток роман…

Questions and Answers

You are not logged in