299,00 ден

Жената на скалите

Автор: Бернхард Шлинк
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 249
Година на издавање: 2016
Превод: Ксенија Чочкова

На залиха

,
Сподели

„Жената на скалите“ е храбро, силно емоционално дело што кружи околу големите теми: загуба, привид, љубов, отуѓување и смрт. Њуз

Прекрасно раскажан роман, без напрегања, роман за правото и моралот, за големите чувства и горчливите разочарувања. Ди Зидостшвајц

Типична Шлинковска приказна, напишана во неговата типично едноставна, прекрасна проза. Аугсбургер Алгемајне

Questions and Answers

You are not logged in