250,00 ден

Вергина

Автор: Јана Узунова
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 150
Година на издавање: 2019

На залиха

,
Сподели

Понекогаш замислувам дека ова е некој мал мексикански град, каде што луѓето се тепаат со тупаници за да предизвикаат дожд.
Одличен дебитантски роман на Јана Узунова. Провокативно!

Questions and Answers

You are not logged in