320,00 ден

Вампир-психопат

Автор: Јуриј Мамлеев
Издавачка куќа: Темплум
Едиција: Магма
Година на издавање: 2021

На залиха

Сподели

Неверојатен лудак! Литературен алхемичар – маг и шаман едновремено! Само во машината на генијалната литература може да се смеша една таква комбинација од магиско, морбидно, психолошко и филозофско! Дури и капките од оваа налудничава литература во допир со нежна душа предизвикуваат суптилни процепи и паѓања во несвест! Внимателно да се употребува! Да не се тресе пред употреба! Пренежниот читател може да експлодира! Мамлеев е Достоевски на 21 век!

Questions and Answers

You are not logged in