250,00 ден

Архитектура

Автор: Драгана Јокиќ
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 32
Година на издавање: 2020

На залиха

Сподели

Дознај:
– што е архитектура
– кој го смислува изгледот на градот
– од кого сѐ зависи формата на куќите
– како настанала Ајфеловата кула
– дали градината може да се наоѓа на покривот

Пробај:
– да дознаеш што е тоа проектна задача
– да нацрташ цртеж во размер
– да нацрташ план на својата соба
– да пронајдеш материјали за градење
– да го промениш изгледот на фасадата

Questions and Answers

You are not logged in