530,00 ден

Лагата и како ја раскажавме

Автор: Томи Периш
Издавачка куќа: Темплум
Едиција: Лифт
Година на издавање: 2021

На залиха

Сподели

Старо пријателство се разнишува и се распаѓа по една случајна средба. Во дејството се преплетува и необичната приказна во еден пронајден ракопис.

Преку рачно насликаните разнобојни панели, Периш комуницира интензивни емоции, внимателно истражувајќи ги темите на квир копнежот, машкоста , стравот и вечно променливата состојба на пријателствата.

Questions and Answers

You are not logged in