199,00 ден

Есеи

Автор: Линдита Кадриу
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Есеи
Број на страни: 152
Година на издавање: 2014

На залиха

,
Сподели

“Ова се написи различни од она што сме навикнале да читаме за феномените и општествените аномалии. Линдита пишува со душа! Суптилен еден свет, реален свет, фино прикажување дури и на груби теми. Белетристичка проза со љубов кон човекот, кон другиот, кон животот што дише без стеги… налик на неа самата!”

Лулзим Хазири

Questions and Answers

You are not logged in