150,00 ден

Холограм

Автор: Сања Вуковиќ
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 116
Година на издавање: 2010

На залиха

,
Сподели

Ова се тивки дневници на копнежот и страста, но и на страдањето на поединецот, разочарувањето и среќата. Еден мал необичен свет на случки, свет кој зборува за обичните работи. Некои се опишани како експлицитни сцени од филм, а некои како неоткриен театар, кој сепак е виден.

Questions and Answers

You are not logged in