299,00 ден

Филмски клуб

Автор: Дејвид Гилмор
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: На пат
Број на страни: 208
Година на издавање: 2019
Превод: Ацо Пероски

На залиха

,
Сподели

„Приказна за татко и син во 117 филмови. Прекрасен приказ како момчињата созреваат во мажи.“ Гардијан

„Ова е книга за филмовите и за тоа како тие можат да го обликуваат нашиот живот. Исто така, ова е книга за родителството и за тоа колку многу влијаеме врз животите на нашите деца.“ Буклист

„Доколку сакаш да созрееш, освен секојдневното животно искуство, сосема препушти ѝ се на Седмата уметност, таа може да те однесе на неверојатни места. Токму тоа и го прават двата главни лика во оваа прекрасна книга. Гледајте филмови, можеби ќе ви го сменат животот!“ Игор Анѓелков

Questions and Answers

You are not logged in