250,00 ден

Театар

Автор: Јасен Боко
Издавачка куќа: Полица

На залиха

Сподели

Дознај:
како настанала театарската уметност
кој сè учествува во работата на претставата
што е тоа добра актерска игра
какви сè проби постојат
што е тоа мизансцен
Пробај:
да напишеш драмска сцена
да научиш да глумиш
да организираш аудиција
да направиш распоред на пробите
ги избереш декорот и костимите

Questions and Answers

You are not logged in