350,00 ден

Се мислам да ставам крај

Автор: Ијан Рид
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 195
Година на издавање: 2020
Превод: Румена Бужаровска

На залиха

,
Сподели

Брилијантна, одлично осмислена хичкоковска приказна со висок фактор на морничавост. Хафингтон пост

Се мислам да ставам крај почнува со тоа како безимената нараторка и нејзиното момче тргаат на пат со цел да се сретнат со родителите на момчето на една изолирана фарма, за да се претвори во вознемирувачко преиспитување на идентитетот, каењето и копнежот. Страшно до уживање. Д Глоуб и мејл

Ова е најхрабриот и најоригиналниот книжевен трилер во поново време. Чикаго трибјун

Се мислам да ставам крај е ингениозно извитоперено кошмарно патешествие низ кревката психа на двајца млади љубовници. Мој тип забава!
Чарли Кауфман, режисер, сценарист и продуцент, автор на „Да се биде Џон Малкович“, „Адаптација“ и „Вечниот сјај на беспрекорниот ум“.

Questions and Answers

You are not logged in