250,00 ден

Психологија

Автор: Ивана Степановиќ – Илиќ
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 31
Година на издавање: 2020

На залиха

Сподели

Дознај:

што е психички свет
како се мери интелегенцијата
што е темперамент
што се механизми на одбрана
што е фотографско помнење
Пробај:

да препознаеш нечие чувство
да го пронајдеш мотивот за некое однесување
да ги запознаеш различните црти на личноста
да ги научиш правилата за добро учење
да откриеш како настанува првиот впечаток за некого

Questions and Answers

You are not logged in