250,00 ден

ПАЛЕНТОЛОГИЈА

Автор: Крис Макгаун
Број на страни: 32
Издавачка куќа: Полица
Година на издавање: 2022
Оригинален наслов: Palaeontology

На залиха

Сподели

Дознај:

 • ШТО Е ПАЛЕОНТОЛОГИЈА
 • КОГА СЕ ОТКРИЕНИ ПРВИТЕ ФОСИЛИ
 • КОГА ЖИВЕЕЛЕ ДИНОСАУРУСИТЕ
 • КОЈ ДИНОАУРУС БИЛ НАЈГОЛЕМ
 • ДАЛИ  НА БАЛКАНОТ ИМА ДИНОСАУРУСИ
 • ДАЛИ ДИНОСАУРУСИТЕ НАВИСТИНА ИЗУМРЕЛЕ

Пробај:

 • ДА ПРЕПОЗНАЕШ РАЗНИ ВИДОВИ ДИНОСАУРУСИ
 • ДА НАПРАВИШ ФОСИЛЕН ОТПЕЧАТОК НА СТАПАЛО
 • ДА НАПРАВИШ КОСКА ОД ДИНОСАУРУС
 • ДА ОДИШ КАКО ДИНОСАУРУС
 • ДА НАПРАВИШ ГЕОЛОШКА ВРЕМЕНСКА СКАЛА
 • ДА НАПРАВИШ ПЕРДУВИ ЗА ЛЕТАЊЕ

Questions and Answers

You are not logged in