200,00 ден

Катализатор 33

Автор: Ирена Јорданова
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 103
Година на издавање: 2010

На залиха

,
Сподели

И повеќе немам тело, затоа ова е еликсирот на животот, фонтаната на младоста, затоа што не можам да умрам – никогаш!

И во вториот свој роман, Јорданова на моменти брилјира при доловувањето на недопирливото, недофатното, она што е околу нас, но често пати не можеме да го појмиме како што треба. Проверете зошто Катализатор 33 е најсимнуваниот и најчитаниот роман на Амазон од македонски автор.

Questions and Answers

You are not logged in