550,00 ден

Кактус

Автор: Сара Хејвуд
Издавачка куќа: Полица
Број на страни: 372
Година на издавање: 2020
Оригинален наслов: Cactus

На залиха

,
Сподели

За Сузан Грин, неуредните емоции немаат место во равенката на нејзиниот совршено подреден живот. Живее во стан што е идеален за еден човек, има работа што одговара на нејзината страст кон логика и „меѓучовечки аранжман“, кој ѝ обезбедува културни и други, поинтимни придобивки. Но, одеднаш, соочена со загубата на мајка ѝ и со веста дека самата таа ќе стане мајка, во Сузан се буди најголемиот страв. Таа ја губи контролата…
Како што се приближува датумот за породувањето, така светот на Сузан сè повеќе се изместува од својата оска. Можеби, таа има шанса да ја најде вистинската љубов и да научи да се сака себеси, но само ако си дозволи да се опушти.
Никогаш не е предоцна да процутиш.

Questions and Answers

You are not logged in