390,00 ден

Витезот и византијката

Автор: Кица Колбе
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 343
Година на издавање: 2020

На залиха

,
Сподели

„Се радувам за професорот. Изгледа навистина најде во неа достоен соговорник. Таа толку го инспирира, што сигурно се почувствувал млад. Впрочем, младоста не е прашање на телото, туку на духот, како што знаел и Ниче. Што велите“, се насмеа Јоханес. „На кого мислиш“, го праша расеаниот Витез. „Ах, Даниел! Не се прави дека не знаеш за кого зборуваме! За Византијката!

Questions and Answers

You are not logged in