199,00 ден

Бела ноќ на љубовта

Автор: Густав Х. Груѓински
Издавачка куќа: ИЛИ-ИЛИ
Едиција: Проаза
Број на страни: 109
Година на издавање: 2006
Превод: Лидија Танушевска

Нема на залиха

,
Сподели

Иако Г.Х. Груѓински себеси се нарекува моралист и старомоден писател, во овој роман се позанимавал со инцестор, љубовта на полубратот и полусестрата, Лукаш и Уршула. Овој роман не е ниту малку старомоден во формата, затоа што содржи многу

Questions and Answers

You are not logged in