Автор

Весна Кираџиева

Весна Кираџиева е родена во Скопје, во 1986 година. Со атлетика почнува да се занимава во 1998 година и е национална рекордерка и шампион во маратон (3:07), полумаратон (1:27) и на 10.000 м (40:37).

Книги од авторот