И во полициски час интервенции за технички проблеми на телекомуникациските мрежи
Доколку граѓаните имаат технички проблеми во функционирање на телекомуникациската мрежа може да се обратат до операторите, чии технички екипи...
Нова состојба: 46 новозаболени во изминатото …
• Четврток, 09 Април 2020 14:08 Бројот на новозаболени од новиот коронавирус повторно во пораст. Министерот за здравство Венко...
Зошто некои мажи изгледаат помладо од нивната вистинска возраст?
Истражувањето го спровеле научници од Универзитетот во Јужна Калифорнија и ги анализирале промените во ДНК кодот кај повеќе од...