Агенда.мк

контент агрегатор

Тешка сообраќајна несреќа во Прилеп – еден повреден
© 2011 – Centar.mk news agency – сите права заддржани Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена... Читај понатаму
Им се запали куќата додека спиеле – детали за драмата во Берово по која семејство остана без кров над глава
Им се запали куќата додека спиеле – детали за драмата во Берово по која семејство остана без кров над глава Дома Македонија Им се запали куќата додека спиеле – детали за драмата во Берово по која семејство остана без кров над глава Читај понатаму
Владата на РСМ денеска ќе ја одржи 127-та седница
Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи својата 127 редовна седница со повеќе точки на дневен ред од Програмата за работа на Владата и од интерес на граѓаните. На денешната седница ќе биде разгледана Информација за реализација на Проектот „Младинска картичка„ на предлог на Агенцијата за млади... Читај понатаму
Силно невреме ја зафати Хрватска: Силен ветер, град па и снег
© 2011 – Centar.mk news agency – сите права заддржани Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена... Читај понатаму
Апсење на скопскиот аеродром
© 2011 – Centar.mk news agency – сите права заддржани Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена... Читај понатаму
Голема заплена на македонската царина – Еве што се пренесувало преку граница во минатите денови?
Голема заплена на македонската царина – Еве што се пренесувало преку граница во минатите денови? Дома Македонија Голема заплена на македонската царина – Еве што се пренесувало преку граница во минатите денови? Читај понатаму
Макпетрол АД добитник на три признанија во рамките на 6-от Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) „300 БЕСТ“
Макпетрол АД добитник на три признанија во рамките на 6-от Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) „300 БЕСТ“ Дома Бизнис Макпетрол АД добитник на три признанија во рамките на 6-от Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа (РСП) „300 БЕСТ“ Читај понатаму
Зошто никој не го средува јавното здравство!?
© 2011 – Centar.mk news agency – сите права заддржани Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена... Читај понатаму
Историски ТВ дуел – Премиерот на телевизиско соочување со лидерот на опозициска партија, нешто што го немаше за време на режимот
Историски ТВ дуел – Премиерот на телевизиско соочување со лидерот на опозициска партија, нешто што го немаше за време на режимот Дома Македонија Историски ТВ дуел – Премиерот на телевизиско соочување со лидерот на опозициска партија, нешто што го немаше за време на режимот Читај понатаму
СДСМ демантира: Компанијата за канабис нема никаква поврзаност со Зоран Заев
СДСМ демантира: Компанијата за канабис нема никаква поврзаност со Зоран Заев Дома Македонија СДСМ демантира: Компанијата за канабис нема никаква поврзаност со Зоран Заев Читај понатаму