Агенда.мк  агреагтор лого
Агрегатор на вести со штимер
5Г може нема да дојде во вакцини, ама ќе дојде во кутии и ќе мора да ги имаш сакал или не
Чуда се случуваат… ретко
За жените кои силуваат жени со своите пениси
Од кога чувствата на транс- насилниците станаа поважни од правата кои ги имаат нивните жртви?, прашува новинарката Џо Бартош која се занимава со правата на жените и децата. Работата станува комплицирана кога силувањето и натаму се одвива на стариот грозен начин, само што силувачот сега не се смета себе... Читај понатаму
Една маска ко ниедна?
Шкотите и Англичаните пијат, не се заебаваат
Да не очекуваме ние премногу од вакцините?
Бадвајзер ќе ги паузира рекламите за Супер боул
Слушаме бугарски евергрини
Историјата не е она што Заев ќе го напише на плочка