Агенда.мк

контент агрегатор

AVON ја лансира Distillery, колекција која ја застапува …
• Вторник, 15 Октомври 2019 16:16 ЧИСТИ ФОРМУЛИ – МОЌНИ РЕЗУЛТАТИ! Новата линија за нега на кожа е составена од 5 производи кои комбинираат високо-квалитетни вегански состојки со прекрасна текстура спакувани во еко-амбалажа и носат во себе етички предзнак. Слушајќи го гласот на бројните добро информирани и општествено одговорни... Читај понатаму
А1 Македонија – домаќин на А1 Дигитална …
• Вторник, 15 Октомври 2019 16:00 На тема „Дигитализирај го твојот бизнис: Обликувај ја иднината! Европските искуства во Македонија“, денес А1 Македонија беше домаќин на А1 Дигитална конференција 2019, на која бизнис-заедницата имаше можност да ги слушне најновите трендови во дигиталната индустрија и понудата на А1 во дигитални и... Читај понатаму
Процесирање нов тип на плаќања – Western Union …
• Вторник, 15 Октомври 2019 15:53 Шпаркасе Банка го почна проектот за процесирање безготовински Western Union трансакции во денари преку Erste Group Bank AG. За првпат на домашниот пазар, Western Union преку својата електронска платформа им овозможува на клиентите реализација на прекугранични безготовински и електронски трансфери на средства во... Читај понатаму