Агенда.мк  агреагтор лого
Направете комбуха дома
Сигурно сте слушнале за комбуха,магичниот напиток кој е многу лековит. Истиот можете да гонаправите дома со оваа тегла за ферментација. Комбухата е всушност сладок чај со ферментирана комбуха култура или габа. За 59$ ќе го добиете целиот комплет кој содржи и книга со инструкции и рецепи. Исплатлива инвестиција со... Читај понатаму
Носете си прочистувач навоздух со вас
Оваа одлична мала кутија го елиминира секој вид на непријатен мирис. Не бара оддржување или промена на филтри. Го носите со вас и го уклучувате кога е потребно – се користи за канти за отпадоци, шкафче за чевли, канта за пелени, и секаде каде што има непријатен мирис. Ја... Читај понатаму
Принтајте ги вашите Ајфон фотографии
За цена од 140 фунти можете да имате кул гаџет со кој  Ајфонот ќе стане покорисна и поинтересна алатка во вашите раце. Принтајте ги вашите фотографии со оваа мала направа со следниве карактеристики: не користи мастило има своја апликација за уредување на фотографии лесен и пренослив големината му е 16см... Читај понатаму
Крзнена топка со повеќе намени
ПомПом од крзно кое служи не само како моден додаток за 29$. Ова парче крзно е огледало од едната страна а полнач и батерија внатре. Практично и модерно. Читај понатаму