Агенда.мк  агреагтор лого
Топ 10 модели чија вредност падна за две третини за три години
Кога купувате нов автомобил, генерално се земаат предвид тековните трошоци, како што се сервисирање, потрошувачка на гориво и трошоци за регистрација. Сепак, сите овие трошоци на крајот изнесуваат помалку од износот што автомобилот го губи во вредност по напуштањето на изложбениот салон во првите неколку години на сопственост. „What... Читај понатаму
„Корона помошта“ ја искористил за купување на скапи автомобили
Човек од Калифорнија кој добил над 5 милиони долари помош во рамките на програмата (Програма за заштита на платите) на компании кои се загрозени поради пандемијата на коронавирусот, ги искористил парите за купување на луксузни автомобили. За време на пандемијата, поточно од мај минатата година, Мустафа Кадири (38) купил... Читај понатаму
4 совети за парови: Како заеднички да ги организирате парите
Распоредувањето на буџетот е доволно тешко кога треба само да ги планирате вашите сопствени трошоци и заштеди, а само замислете ситуација кога на сето ова се додава буџетот на вашиот партнер поради започнување на заеднички живот. Иако на прв поглед е идеална опција, бидејќи се додаваат повеќе пари во... Читај понатаму