Агенда.мк  агреагтор лого
Пред неколку дена започна новата сезона во Лигата на шампионите во женска конкуренција. Во првото коло ЦСМ Букурешт ја пречека екипата на Мец и победи со 31-26. Клучот за триумфот на домашниот тим беше одличното прво полувреме во кое изгради предност од седум гола. Еден момент од мечот ја насмеа... Читај понатаму
Пред неколку дена започна новата сезона во Лигата на шампионите во женска конкуренција. Во првото коло ЦСМ Букурешт ја пречека екипата на Мец и победи со 31-26. Клучот за триумфот на домашниот тим беше одличното прво полувреме во кое изгради предност од седум гола. Еден момент од мечот ја насмеа... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму
Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“. Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело кога папараците во 2014 година ги забележаа заедно во... Читај понатаму