Агенда.мк  агреагтор лого
Реални искуства на трудници кои вежбаа кај нас ПИЛАТЕС ЗА ТРУДНИЦИ
Споделете со пријателите Сите групи и сите вежбачи ми се драги, но некако најголема наклонетост и секако најголема одговорност имам кон групата ПИЛАТЕС ЗА ТРУДНИЦИ. Овој тип на Пилатес го воведовме во редовните тренинзи во септември 2019 година. Во март групата ја префрливме онлајн и за среќа продолжи да... Читај понатаму
Предлог 3 дневно мени за вкусни, здрави и балансирани оброци
Споделете со пријателите На сликовит начин ви давам предлози за 3 дена балансирани и здрави оброци. Сите рецепти кои ги има на сликите се веќе споделени тука на сајтот и на Инстаграм. Здравата храна и готвењето здрави и балансирнаи оброци за мене се уживање и љубов. Сите оброци на... Читај понатаму