Агенда.мк  агреагтор лого
АНАЛИЗА НА СИТЕ ДОСЕГАШНИ СЛУЧАИ ДАВА ОДГОВОР: Колку долго заболените од КОВИД-19 можат да ја шират заразата? АНАЛИЗА НА СИТЕ ДОСЕГАШНИ СЛУЧАИ ДАВА ОДГОВОР: Колку долго заболените од КОВИД-19 можат да ја шират заразата?
Систематски преглед и метаанализа на три човечки коронавируси сугерираат дека лицата заразени со вирусот SARS-CoV-2 кој предизвикува КОВИД-19 најверојатно ќе биде многу заразен во... АНАЛИЗА НА СИТЕ ДОСЕГАШНИ СЛУЧАИ ДАВА ОДГОВОР: Колку долго заболените од КОВИД-19 можат да ја шират заразата?

Систематски преглед и метаанализа на три човечки коронавируси сугерираат дека лицата заразени со вирусот SARS-CoV-2 кој предизвикува КОВИД-19 најверојатно ќе биде многу заразен во првата недела по појавата на симптоми. За разлика од КОВИД-19, избивањето на САРС и МЕРС го предизвикале вируси кои подоцна го достигнале пикот и тоа е веројатно причината зошто пандемијата со […]

The post АНАЛИЗА НА СИТЕ ДОСЕГАШНИ СЛУЧАИ ДАВА ОДГОВОР: Колку долго заболените од КОВИД-19 можат да ја шират заразата? appeared first on Panacea.mk.

Целиот текст тука!

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *