Агенда.мк  агреагтор лого
NEM Network – Новата онлајн платформа за телевизиски професионалци стартува во август NEM Network – Новата онлајн платформа за телевизиски професионалци стартува во август
Новата онлајн платформа за професионалци од телевизиската индустрија,  NEM Network, е спремна за лансирање на 19 август 2020 година. Онлајн екстензијата на нашите омилени... NEM Network – Новата онлајн платформа за телевизиски професионалци стартува во август

Новата онлајн платформа за професионалци од телевизиската индустрија,  NEM Network, е спремна за лансирање на 19 август 2020 година. Онлајн екстензијата на нашите омилени настани, NEM Dubrovnik и NEM Zagreb, е замислена како нивно виртуелно издание кое ги комбинира постоечките елементи од настаните во живо и ги задоволува сите потреби на учесниците во телевизиската индустрија. Како и за време на NEM настаните, корисниците на NEM Network ќе можат да ги слушаат, но исто така и да зборуваат со водечките експерти за новите трендови во телевизиската индустрија, да се поврзуваат со потенцијални бизнис патнери, да ја презентираат својата компанија или производ пред клучната публика, како и можност да ги гледаат најновите содржини преку ексклузивни проекции.

Панелите, презентациите, интервјуата и проекциите ќе бидат достапни на барање од каде било и кога било. Дискусиите на различни теми во однос на телевизиската индустрија и поврзувањето преку состаноци, неформални разговори и интеракции помеѓу корисниците на платформата ќе бидат клучен дел од NEM Network. На платформата ќе бидат создадени и специјални групи врз основа на различните теми од интерес на корисниците, како на пример оние фокусирани на продукцијата, дистрибуцијата, технолошките решенија во телевизиската индустрија и многу други релевантни и корисни теми. Во

Целиот текст тука!

365marketing

Оваа вест е превземена од 365 маркетинг. Повеќе на www.356marketing.mk

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *