Агенда.мк

контент агрегатор

Национална кампања Спортска Канцеларија Национална кампања Спортска Канцеларија
Колку пати неделно спортувате? Некои од Вас редовно, некои многу ретко, но поразителен е фактот што 60% од населението никогаш нема спортувано! 50% од... Национална кампања Спортска Канцеларија

Колку пати неделно спортувате?

Некои од Вас редовно, некои многу ретко, но поразителен е фактот што 60% од населението никогаш нема спортувано!

50% од вработените поминуваат повеќе од 4 часа на ден во седната положба!

Со оглед на тоа, не е ни чудно што ⅔ (две третини) од населението е со надпросечна телесна тежина!

Како да го надминеме овој проблем?

За прв пат оваа година, се организира национална кампања “Спортска Канцеларија” со цел промоција на активниот и здрав начин на живот.

По тој повод ги повикуваме сите компании да се приклучат кон иницијативата и да прогласат “Спортска канцеларија” за своите вработени.

Се повикуваат сите вработени во Петок 18.10.2019 да облечат патики на работа и да посветат барем еден час за спорт и забава.

За сите компании кои сакаат да се приклучат на иницијативата, од организаторите ќе добијат:

Постери и флаери за интерна промоција на настанот кои ќе бидат лично доставени Бесплатен тренер (по фитнес, танци, јога итн), кој ќе ја посети Вашата канцеларија на 18.10.2019 во договорениот термин и ќе спортува еден час заедно со сите вработени

Тимот на Sportmaster Ве повикува да учествувате во кампањата. Се надеваат дека со оваа кампања ќе ги инспирираат сите вработени да најдат

Целиот текст тука!

365marketing

Оваа вест е превземена од 365 маркетинг. Повеќе на www.356marketing.mk

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *