Агенда.мк  агреагтор лого
Д-р Оливер Зографски, ПЗУ „Зографски“ Велес Како се лекуваат полипите на носот и синусите? За да се постави дијагноза треба да се направи преглед кај оториноларинголог. Специјалистичкиот преглед се прави со фибер назофарингоскоп, еластичен телескоп со кој се прегледува носната шуплина и носните структури. Прегледот може да се направи... Читај понатаму