Агенда.мк

контент агрегатор

1 на 75 милиони: Мајка забременила по природен пат со … 1 на 75 милиони: Мајка забременила по природен пат со …
• Петок, 16 Август 2019 10:38 Мајка, која зачнала со четворка по природен пат, ни дозволува да ѕирнеме во нејзиниот живот со четири бебенца... 1 на 75 милиони: Мајка забременила по природен пат со …

• Петок, 16 Август 2019 10:38

Мајка, која зачнала со четворка по природен пат, ни дозволува да ѕирнеме во нејзиниот живот со четири бебенца преку фотографиите на Instagram.

Лордес Санчез имала 25 години кога открила дека е бремена. На првиот преглед, ѝ рекле дека станува збор за еден или два ембриони, но дека е премногу рано да се каже со сигурност. Бидејќи во семејството на сопругот имало неколку близнаци, тие знаеле дека постои веројатност да имаат две бебиња.

Нивниот живот целосно се променил кога неколку недели подоцна, на вториот преглед, докторката им кажала дека ќе станат родители не на две, не на три, туку на ЧЕТИРИ бебенца.

„Гледав како лицето на докторката одеднаш се промени. Таа молчеше долго време, а потоа рече: ‘Нешто тука не ми изгледа на нормално’. Започнав да чувствувам страв. Докторката не гледаше во еден или два ембриони. Таа гледаше во четири ембриони. Четворка! Мојот сопруг праша дали е тоа некаква шега, но докторката само ја потврди информацијата. Дека ќе станеме родители на четири бебиња“ – раскажала Лордес.

Иако била премногу исплашена, 26-годишната мајка се чувствувала благословено, бидејќи знаела дека забременувањето со четворка е многу ретка појава, особено по природен пат.

„Пред бременоста, ми

Целиот текст тука!

Femina

Оваа вест е превземана од Фемина. Повеќе на www.femina.mk

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *