Агенда.мк

контент агрегатор

“Кај мене дома само “Вегета натур“ е природна“ “Кај мене дома само “Вегета натур“ е природна“
Компанијата Подравка и агенцијата Брукета&Жиниќ &Греј минатата година започнаа нова комуникациска платформа за “Вегета натур”. Платформата го користи слоганот “Според рецептот на мајката природа“... “Кај мене дома само “Вегета натур“ е природна“

Компанијата Подравка и агенцијата Брукета&Жиниќ &Греј минатата година започнаа нова комуникациска платформа за “Вегета натур”. Платформата го користи слоганот “Според рецептот на мајката природа“ и во центарот на комуникацијата ги става исклучиво природните состојки од кои е направена Вегета натур.

Инспирирани од тоа, а за потребите на комуникација на социјалните мрежи, неодамна беше поканет да соработува хрватскиот моден критичар Невен Цигановиќ, познат по неговите пластични операции, кој во согласност со неговата веќе позната комуникација, ја прифатил предложената автоиронија, а неговите објави достигнаа до 18.640 корисници.

фото: Инстаграм

Целиот текст тука!

365marketing

Оваа вест е превземена од 365 маркетинг. Повеќе на www.356marketing.mk

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *