Агенда.мк

контент агрегатор

Еден од кандидатите за претстојните претседателски избори во САД, Пит Бутиџеџ (37), не само што би можел да стане најмладиот претседател во историјата на таа земја туку и првиот претседател кој отворено призна дека е хомосексуалец, а тој самиот истакнува дека верува дека не би бил првиот геј претседател.... Читај понатаму