Агенда.мк

контент агрегатор

За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет … За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет …
• Понеделник, 11 Февруари 2019 11:26 Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои... За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет …

• Понеделник, 11 Февруари 2019 11:26

Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои предизвици за студентите. Непроспиени ноќи за испити, трошоци за студии, трошоци за патувања, кирии или пак различни активности и дружење…

А, кога зборуваме за трошоците, токму тие претставуваат еден од најголемите предизвици, бидејќи фокусирајќи се на студиите и на својот образовен развој, не многу од студентите можат да си дозволат истовремено и да работат. Но, можат да ги одбегнат барем сите оние навидум „ситни“ и скриени банкарски трошоци, кога станува збор за водење на своја трансакциска сметка. А, кој студент не би сакал своја лична дебитна картичка?

Токму затоа, Халкбанк нуди посебен пакет наменет исклучиво за студентите со низа поволности како за нив, така и за нивните родители. Имено, сите оние од 18 до 24 години кои поседуваат важечки индекс и што ќе земат Visa paywave дебитна картичка, добиваат бесплатно електронско банкарство, бесплатна мобилна апликација, бесплатен СМС и никакви трошоци за водење на трансакциската сметка.

Дополнително, ќе можат да подигнуваат готовина на сите банкомати и во земјата и во странство без никаков надомест, а она што веројатно најмногу ќе им се допадне на

Целиот текст тука!

Femina

Оваа вест е превземана од Фемина. Повеќе на www.femina.mk

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *