Агенда.мк  агреагтор лого
Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на РМ во поддршка на домашните компании на ПолАгра во Полска
Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија, претставувана од Директорот Вулнет Адеми, претставници од АСИПИРМ и 6 домашни компании од секторот Агрибизнис и преработувачка на храна, од 8 до 10 мај ја претставуваат нашата земја на најголемиот саем за Агрибизнис во Познан, Полска – Полагра.... Читај понатаму