Вашата дневна агенда
Кавадарци, 8 ноември 2017 (МИА) – Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев се сретна со работниците на „Фени индустри” кои денеска протестираа пред неколку филијали на банки поради покренато барање за стечајна постапка.  – Тие изразуваат револт. Се видов со нив заедно со пратеникот Панчо Минов. Мислам дека е позитивно што... Читај понатаму