Агенда.мк  агреагтор лого
    Позиција Димензија   Цена во евра (неделно)   Хедер (десно од  логото) 728×90 510 Хедер (десно од  логото) 468×60 300 Лева страна...

 

 

Позиција Димензија  

Цена во евра (неделно)

 

Хедер (десно од  логото) 728×90 510
Хедер (десно од  логото) 468×60 300
Лева страна (прва категорија) 300х250 300
Лева страна (втора категорија) 300х250 250
Лева страна (до крајот на страната) 300х250 200
Лева страна (прва категорија) 300х600 500
Лева страна (втора категорија) 300х600 400
Лева страна (до крајот на страната) 300х600 300
Хоризонтале меѓу натписи (прва категорија) 728×90 300
Хоризонтален меѓу натписи (втора категорија) 728×90 250
Хоризонтален меѓу натписи (до крајот на страната) 728×90 200
Хоризонтален меѓу натписи (прва категорија) 468×60 250
Хоризонтален меѓу натписи (втора категорија) 468×60 200
Хоризонтален меѓу натписи (до крајот на страната) 468×60 150
Позадина По договор 700
Флоатер По договор 300
Интро Цела страна 1000
ПР текст 50-200

 

За димензии кои не се во табелата побарајте цена на [email protected]

За пишување на ПР текст пишете на [email protected]

Агенда

Нема коменари.

Оставете коментар први.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *